Λίγα λόγια

Εννέα στοιχεία, μαζί με νερό και νάτριο, σχηματίζουν κατά 99% το ανθρώπινο σώμα και το διατηρούν σε λειτουργία. Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολυάριθμα ακόμη στοιχεία και ιχνοστοιχεία, αναγκαία για τη δομή και λειτουργία του σώματος. Το εντυπωσιακό σε αυτά είναι ότι το θαλάσσιο νερό κι ο ανθρώπινος ορός αίματος μοιάζουν εκπληκτικά στη σύνθεσή τους. Αυτή η συμβίωση ανάμεσα στη θάλασσα και το πλάσμα του αίματος έδωσε στην Ιατρική απεριόριστες δυνατότητες.

Γι’ αυτό το λόγο, πριν από 75 χρόνια ιδρύθηκε η Biomaris στη Βρέμη της Γερμανίας. Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.

Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η Biomaris έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του.