Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

1. Αντικαταβολή

Εξοφλήστε με μετρητά την παραγγελία σας με την παράδοσή της από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1 Ιανουαρίου 2014, τα παραστατικά αξίας 3000 ευρώ που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

 

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK:

Αριθμός Λογαριασμού:

0026.0244.14.0200765337

Αριθμός Λογαριασμού IBAN:

GR4902602440000140200765337

Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο τμήμα του λογιστηρίου με fax στο 210 29 29 267 ή με e-mail στο [email protected] και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking, μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο [email protected] την απόδειξη της συναλλαγής.

 

3. Πιστωτική Κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα biomaris.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Diners. Οι συναλλαγές σας στο secureserver του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Στη φόρμα παραγγελίας μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητα και την πιστωτική σας κάρτα.

 

4. Πληρωμή και παραλλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας ή τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο παραλαβής σας από το κατάστημά μας ή τους συνεργάτες μας (εντός 1-3 εργάσιμων ημερών). Η παραλαβή από το κατάστημά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο τις ώρες λειτουργίας της εταιρίας που είναι όλες τις εργάσιμες ημέρες εκτός  Σαββάτου και Κυριακής.

 

5. Μεταφορικά κόστη

Η μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, είναι η ACS. Για αντικαταβολή με την παράδοση, το κόστος είναι επιπλέον 3,00€.

Για παραγγελίες άνω των 50€, η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν!

Ενδεικτικός πίνακας κόστους μεταφορικών:

Εντός Αττικής 3,50€
Χερσαία Ελλάδα 4,20€
Νησιωτική Ελλάδα 4,80€